Den perfekte fingermaten til ulike selskaper.
For flere forslag av Pintxos / Pinchos.
Pintxos:
• Pintxos med karristekt scampi, vårløk, chili, tigersaus
• Pintxos med serranoskinke m/ tomatsalsa og parmesan
• Satay kyllingspyd m/ sataysaus, og koriander og chili
• Canape med skagenrøre m/ dill og ørretrogn
• Marinert oliven
• Foccacia og aioli
Kr. 283,- per person.
Tilleggs bestilling:
Min 10 personer.
• Hvitløksdampet blåskjell (fisk, melk) 38,-
• Chevre dadler med spekeskinke (melk) 58,-
• Fylte store tomater (hvete og melk) 61,-
• Asparges med parmaskinke og hollande saus (melk) 63,-
• Kyllingspyd med peanøttsaus kr. 50,-
• Scampi med spekeskinke, mozarella ost servert med chilli saus (melk og skalldyr) 58,-
• Sprø ovnsbakt chilli-kylling servert med sriacha dipp (melk) 40,-
• Spare ribs med hemmelige marinade kr. 63,-
![fingermat fingermat](https://www.skcc.no/wp-content/uploads/2019/05/fingermat-400x500.jpg)
![fingermat2 fingermat2](https://www.skcc.no/wp-content/uploads/2019/05/fingermat2-400x500.jpg)
![fingermat3 fingermat3](https://www.skcc.no/wp-content/uploads/2019/05/fingermat3-400x500.jpg)
![fingermat4 fingermat4](https://www.skcc.no/wp-content/uploads/2019/05/fingermat4-400x500.jpg)
![IMG_9372 IMG_9372](https://www.skcc.no/wp-content/uploads/2019/05/IMG_9372-400x500.jpg)
Frukt
![IMG_9373 IMG_9373](https://www.skcc.no/wp-content/uploads/2019/05/IMG_9373-400x500.jpg)
Frukt
![IMG_9374 IMG_9374](https://www.skcc.no/wp-content/uploads/2019/05/IMG_9374-400x500.jpg)
Frukt
![IMG_9375 IMG_9375](https://www.skcc.no/wp-content/uploads/2019/05/IMG_9375-400x500.jpg)
Frukt
![IMG_9376 IMG_9376](https://www.skcc.no/wp-content/uploads/2019/05/IMG_9376-400x500.jpg)
Frukt
![IMG_6139 IMG_6139](https://www.skcc.no/wp-content/uploads/2019/05/IMG_6139-400x500.jpg)
Osteboller og Scampi
Reker
Pri: Forespørsel
![fingermat5 fingermat5](https://www.skcc.no/wp-content/uploads/2019/05/fingermat5-400x500.jpg)
Brie ost med honning og valnøtter.
![Fingermat Fingermat](https://www.skcc.no/wp-content/uploads/2019/05/IMG_1544-400x500.jpg)
Asperges med parmaskinke. Canape med skagenrøre m/ dill og ørretrogn.
![Fingermat Fingermat](https://www.skcc.no/wp-content/uploads/2019/05/IMG_1548-400x500.jpg)
Karristekt scampi og satay kyllingpyd m/ saus av korriander og chilli.