Her finner du litt av vår julemat.

JuleBUFFET
Ribbe
Pinnekjøtt
Medisterkake
Julepølser
Surkål
Gulrøtter og rosenkål
Kålrotstappe
Potet
Pinnefett / ribbe saus
Kr. 379,- ( buffe kr. 420,-)

Pinnekjøtt
Potet
Pinnefett
Kålrabi stappa
Kr. 389,- pr pers

Ribbe
Ribbemiddag
Medisterkaker
Julepølse
Rødkål
Saus
Poteter
Kr. 383,- pr pers

Riskrem
Riskrem med rød saus.
Kr. 93,- pr. person.
Tillegg:
Tyttebær og waldoffalat kr. 47,-
tapas med vri av julemat
Legges på en fjøl med folie på, og fylles opp med masse godt.
Her er forslag:
– Leverpostei-mousse med bacon, sopp og tyttebær
– Lakse ruller med egg og vårløk
– Sylte med rødbet krem, timian og valnøtter på kjeks
– Pinnekjøtt-sliders med asiatisk vri
– Rotmos m/ chorizopølse og rømme
– Diverse oster med marmelade, flytende honning, valnøtter, kjeks og sirupkjeks
– Dadler m/ ost og bacon
– Medisterboller på asiatisk vis
– Ovnsstekte mandelpoteter og aioli
– Ovnsbakte Cherry tomater
– Miniatyrpølse smørbrød
– Brandade m/ pinnekjøtt på flatbrød m/ rømme og tyttebær
– Lefse med lammerull, kremost og hakkede rødbeter
– Rosenkål m/ bacon og valnøtter
– Capresetårn med kaspol- saus
– Ribbe på asiatisk vis
Velg ut 8 retter.
Kr. 418,-
Minimum: 15 personer.