Her finner du litt av vår julemat.

JuleBUFFET
Ribbe
Pinnekjøtt
Medisterkake
Rødkål / surkål
Kålrotstappe
Potet
Pinnefett/ribbe saus
Kr. 410,-

Pinnekjøtt m/stappe, potet og pinnefett
Kr. 369,-

Ribbe m/potet, ribbe saus, rødkål
Kr. 345,-

Riskrem m/rød saus, mandel og premie
Kr. 83,-

Karamellpudding
Kr. 83,-
Koldtbord/tapas med vri av julemat
Legges på en fjøl med folie på, og fylles opp med masse godt.
Her er forslag:
– Leverpostei-mousse med bacon, sopp og tyttebær
– Lakse ruller med egg og vårløk
– Sylte med rødbet krem, timian og valnøtter på kjeks
– Pinnekjøtt-sliders med asiatisk vri
– Rotmos m/Chorizopølse og rømme
– Diverse oster med marmelade, flytende honning, valnøtter, kjeks og pepperkaker
– Dadler m/ost og bacon
– Medisterboller på asiatisk vis
– Ovnsstekte mandelpoteter og aioli
– Ovnsbakte Cherry tomater
– Miniatyrpølse smørbrød
– Brandade m/pinnekjøtt på flatbrød m/ rømme og tyttebær
– Lefse med lammerull, kremost og hakkede rødbeter
– Rosenkål m/ bacon og valnøtter
– Capresetårn med kaspol- saus
– Ribbe m/rødkål/surkål
– Lammelår m/waldorfsalat
Velg ut 8 retter.
Kr. 385,-
Minimum: 15 personer.