skip to Main Content

Det klassiske koldtbordet kan oppfattes litt traust og kjedelig, men realiteten er at det inneholder mange gamle gode stjerner som bare trenger en liten oppfrisking i form av moderne tankegang og gode norske råvarer.

Den jobben har vi tatt på oss og laget vår versjon av det tradisjonelle koldtbordet, vi bruker de beste råvarene vi kan få tak i som hjemmerøkt laks, karbonader og luksusreker. Gi det tradisjonelle koldtbordet en ny sjanse og du vil falle for det på nytt, akkurat som vi gjorde.

Standard koldtbord
• Karbonader med stekt løk
• Spekemat med eggerøre (egg)
• Roastbeef med remulade
• Kyllingklubber
• Reker med sitron og majones (skalldyr, melk)
• Kaldrøkt Laks
• Salat m/årstidenes grønnsaker
• Waldorf salat, italiensk salat og potetsalat
• Dressing, brød og smør
Pris: 279,-

Ett koldtbord som imponerer
• Kaldrøkt laks med sitron, dill og sennepsaus (Fisk, Sennep)
• Eggerøre med gressløk (egg)
• Skagenrøre (skalldyr, egg sennep)
• Ferske skallreker (skalldyr)
• Spekemat fra slakteren med hjemmelaget flatbrød og rømme (Hvete, rug, melk)
• Roastbeef med remulade (Egg)
• Hjemmelaget Leverpostei med syltet agurk og bacon (melk)
• Karbonader med løkkompott (Hvete, melk)
• Pepperrotmajones (Egg, sennep)
• Potetsalat med eple (Melk,egg)
• Årstidens grønne salat
• Landbrød og Loff (Hvete)
• Pisket smør (Melk)
Pris: 339,-

Koldtbord

Koldtbord

Koldtbord

Koldtbord

Koldtbord

Koldtbord

Koldtbord

Koldtbord

Koldtbord

Send oss en forespørsel i dag

Navn & Etternavn:*
E-post:*
Telefon:*
Sted:*
Antall personer:*
Dato:*

Informasjon:*
Noe viktig vi må vite? Glutenfritt, eller egne ønsker?

Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

Back To Top