Det klassiske koldtbordet kan oppfattes litt traust og kjedelig, men realiteten er at det inneholder mange gamle gode stjerner som bare trenger en liten oppfrisking i form av moderne tankegang og gode norske råvarer. Den jobben har vi tatt på oss og laget vår versjon av det tradisjonelle koldtbordet, vi bruker de beste råvarene vi kan få tak i som hjemmerøkt laks, karbonader og luksusreker. Gi det tradisjonelle koldtbordet en ny sjanse og du vil falle for det på nytt, akkurat som vi gjorde.
«Klompen» koldtbord
• Karbonader med stekt løk
• Skinkestek med surkål
• Roastbeef med remulade
• Kyllingklubber
• Reker med sitron og majones (skalldyr, melk)
• Laks og eggerøre
• Italiensk salat (melk)
• Rødbet/eplesalat (melk)
• Potetsalat (melk)
• Brød og smør
• Brokkolini med tranebær, Charlottløk og spesial sauce (melk)
Pris: 375,- pr. person.
«Tya» koldtbord
• Kaldrøkt laks med sitron, dill og sennepsaus (Fisk, sennep)
• Eggerøre med gressløk (Egg)
• Skagenrøre (Skalldyr, egg, sennep)
• Virginia Skinke
• Roastbeef med remulade (Egg)
• Ovnsbakt leverpostei med bacon og syltagurk (Melk)
• Karbonader med stekt løk (Hvete)
• Pepperrotmajones (Egg, sennep)
• Potetsalat med eple (Melk, egg)
• Landbrød og Loff (Hvete)
• Pisket smør (Melk)
• Djevel egg, fylt med sterk eggekrem
Pris: 445,- pr. person.
«Cheyenne» koldtbord
• Skagenrøre (håndpillede reker)
• Nøtteskinke med pepperrotkrem
• Waldoff salat
• Hjemmelaget karbonader med Cumberlandsaus
• Marinerte kyllingklubber med mangodressing
• Rosenkål mix med bacon
• Marinerte grønnsaker m/squash, tomat, paprika og løk
• Helstekt ørret med chilimajones, ailoli og søt/sur sennepsaus
• Ruccola mix med spekeskinke, mozzarella, cherrytomater
• Mais brød og smør
• Pai med sopp og spinat
Min 10 pers kr. 465,- pr. person.
Salat med rødløk, tomater, vinaigrette olje.
Vår spesialitet er koldtbord på plate.
Salat med søtpotet, bønner, mais.
Pyntet med pianøtter. Kan velges bort.
Koldtbord som imponerer.
Koldtbord med spekemat.
Koldtbord med roastbeef med remulade.
Koldtbord med karbonader og løkkompott.
Koldtbord med laks og eggerøre.
Koldtbord med reker og skagenrøre.
Salat med fetaost.
Standard fruktfat.
Eksotisk fruktfat.
Pastasalat med fetaost, kylling, pesto.
Kombinert bord med snitter og clubsandwich.
Ett koldtbord som imponerer.
Ett koldtbord som imponerer.
Bestilte koldtbord til 20 personer, det både såg fantastisk ut og smakte fantastisk.
Masse gode salater, godt brød, alt var tilberedt så delikat på fat og trefjøler.
Varme karbonader og varm kylling. Tusen takk👍
Mvh. Bodil